EXHIBITOR LIVE ’19

LAND UNITED STATES UNITED STATES
OPLOSSING solution logo
BOUW TIJD 10 HOURS
BIJEENKOMST 5 MENSEN
DIMENSIES 9.2 M X 6.1 M
CATEGORIE BEURZEN

T3 Systems verwelkomt u in de toekomst tijdens Exhibitor Live 2019.

Exhibitor Live 2019 gaf T3 een internationaal platform om haar nieuwste innovatieve oplossingen te introduceren voor de toekomst. Deze oplossingen tillen het ontwerp en design van de stand naar een hoger niveau.

Exhibitor Live is een driedaagse beurs om toekomstige exposanten op beurzen de mogelijkheden te tonen op het gebied van bedrijfspresentatie. T3 systems is al jaren een vaste gast op dit evenement en heeft een vaste schare aan klanten om zich heen verzameld. Daarom was het doel van deze stand ook om een goede indruk te maken op huidige en toekomstige klanten.

RESULTAAT

Deze 54 m2 stand bevatte alle oplossingen die T3 te bieden heeft. Al deze oplossingen zijn geïntegreerd in verschillende presentaties om zo  alle mogelijkheden te tonen.

De zes meter hoge T3 Wandlite wand was de eye-cachter van deze stand. De LED-muur, het verlichte podium en meubilair, de verschillende T3 Litebox displays en de verscheidende geïntegreerde multimedia maakte dit ontwerp tot een unieke stand.

De van T3 gemaakte meubels waren een mooie aanvulling op de stand. Behalve voor displays kan T3 dus ook voor meubilair gebruikt worden. In de meubelsectie van de stand kon men ook het multi-verlichte podium ontdekken. T3 Frame gecombineerd met T3 Wandlite zorgde voor een veelkleurige effect.

Over de gehele stand was T3 Litebox aanwezig in verschillende vormen. Eén van de hoofdonderdelen van de stand was de grote T-lichtbak gemonteerd op de achterwand. Door infills te gebruiken, kon dit worden gedaan. Met T3 Litebox kunnen dus allerlei verschillende vormen gemaakt worden.

LAATSTE INNOVATIES

Tijdens de Exhibitor Live 2019 werd ook het nieuwe T3 TwistLite systeem onthuld.

Dit is het eerste lichtbakkensysteem met een ‘draadloze constructie’. Door de  ingebouwde elektrische punten hoeven er geen stroomdraden aan elkaar gekoppeld worden,.

OPBOUW

Zonder gereedschap te gebruiken,  is deze stand in tien uur, door vijf personen opgebouwd. De complete constructie, de graphics en de verlichting zijn in die tijd gemonteerd.

Na afloop is de stand in minder dan drie-en-een-half  uur  afgebouwd door zes personen. De onderdelen kunnen later weer gebruikt worden voor andere projecten.

Ons doel was om de meest ambitieuze en innovatieve stand van de Exhibitor Live 2019 te bouwen. Deze stand voldeed precies aan onze verwachtingen en staat voor alle mogelijkheden die T3 te bieden heeft.

Philippe van Ameyde Director at T3 Systems

T3 Systems Netherlands