HOE WERKEN WIJ?

Een project starten met T3 Systems.

Het starten van een ontwerpproject met T3 Systems is net zo eenvoudig als ons kernprincipe TWIST – LOCK – CONNECT.

1. Stuur het aanvraagformulier en een schets in.

  • Met ons onderzoek van kunt u eenvoudig de belangrijkste kenmerken en aspecten van uw ontwerp horen. Onze ontwerpers kunnen het formulier vervolgens vertalen in een 3D CAD-ontwerp en weergeven.

“Met behulp van het aanvraagformulier van T3 Systems kunnen we het ontwerpproces nog verder stroomlijnen. We zijn er trots op dat we tekeningen en ontwerpen binnen 24 uur kunnen maken. We moedigen mensen aan om schetsen van hun ontwerp in het aanvraagformulier op te nemen, het helpt ons om een efficiënter en intelligenter ontwerp te maken. ”Mukesh Kansara, Design Director bij T3 Systems

DOWNLOAD NU EEN FORMULIER OM UW PROJECT TE BEGINNEN

2. Ontvang een 3D CAD-ontwerp en visual binnen 24 uur.

  • Binnen 24 uur na ontvangst van uw aanvraag, zal ons team u een 3D CAD-tekening bezorgen.

U ontvangt een 3D CAD-tekening, weergave en prijsopgave van uw project. Dit helpt u om een betere visualisatie te krijgen van hoe uw potentiële oplossing eruit zal zien.

Het ontwerpteam zal hun uitgebreide ervaring en kennis van de T3-oplossingen gebruiken om een intelligent, kosteneffectief en opvallend voorstel te creëren dat aan al uw ontwerpvereisten en -behoeften voldoet.

“T3 Systems is er trots op een van de weinige modulaire displaybedrijven te zijn die een 24-uurs ontwerpservice biedt aan klanten. We kunnen onze ervaring en kennis van de industrie gebruiken om iets te creëren dat aan al uw behoeften voldoet ”Philippe van Ameyde, Sales & Marketing Director bij T3 Systems

3. Bespreking en bevestiging van uw project

Nadat u het eerste ontwerp en de eerste weergave hebt ontvangen, neemt ons verkoop- en ontwerpteam contact met u op. Als u wijzigingen of toevoegingen aan het ontwerp wilt aanbrengen, zal het team u vertellen hoe dit het ontwerp zal beïnvloeden. Als u al een grafisch concept hebt, zal het team het ontwerp volledig weergeven met de grafische afbeeldingen op zijn plaats.

Nadat u het ontwerp en de offerte hebt bevestigd, wordt de oplossing in productie genomen.

Presenteert u dit project aan een klant? Op zoek naar iets extra’s om het project bevestigd te krijgen? 

Vraag een lid van het T3-team voor ondersteuning.

4. Productie en oplevering van uw project.

Zodra het ontwerp, de onderdelenlijst en de offerte zijn bevestigd, gaat het project in productie. Onze algemene doorlooptijd is 2 weken na de bevestiging van het project. Het modulaire en lichtgewicht ontwerp van alle T3-oplossingen betekent dat zelfs grote aangepaste displays kunnen worden verpakt in kleine, compacte dozen voor eenvoudig en voordelig transport.

Als het gaat om de montage en installatie, staat T3 bekend als een van de meest eenvoudige en efficiënte modulaire displaysystemen die momenteel beschikbaar zijn in de industrie. De eenvoudige twist-lock-verbinding betekent dat er op geen enkel punt van de assemblage gereedschap nodig is. Dit in combinatie met de gedetailleerde CAD-tekeningen en lay-outs zorgt ervoor dat zelfs niet ervaren krachten een stand in de helft van de tijd van andere systemen kunnen creëren.

Maar mocht u ondersteuning nodig hebben, dan kunnen wij u hiermee helpen. Eenvoudiger kan niet.

Eenvoudig proces toch?

Download vandaag een aanvraagformulier en ontdek de onbeperkte mogelijkheden welke T3 aan haar gebruikers biedt.

T3 Systems Netherlands