HOW WIJ WERKEN

Een project starten met T3 Systems.

In combinatie met de ongeëvenaarde veelzijdigheid en het onbeperkte potentieel van alle T3-oplossingen, bieden we klanten en gebruikers ook het ultieme in intelligente en efficiënte ontwerpservice. Met behulp van een jarenlange ervaring in het maken van displays met T3-oplossingen en een uitgebreide kennis van de display-industrie, zijn we in staat om verbindingen te inspireren via uitzonderlijke display-ontwerpen.

Het starten van een ontwerpproject met T3 Systems is zo eenvoudig als ons kernprincipe TWIST – LOCK – CONNECT.

1. Stuur een aanvraagformulier en schets in.

De eerste stap voor het starten van een project draait om ons interactieve PDF-aanvraagformulier. Met het formulier kunt u eenvoudig de ontwerpdetails uitleggen die u in uw display of standaard wilt opnemen of laten zien.

Van afmetingen, positionering tot soorten accessoires en verlichting, met het formulier kunt u deze details snel opmerken voor onze ontwerpers. Als u al een idee hebt hoe uw display eruit zal zien, waarom voegt u dan geen schets van de display toe.

Bekijk een standaard ontwerpaanvraag om een ​​eerste inzicht te krijgen in wat sommigen willen opnemen in hun displays of stands.

  • Met ons onderzoek van kunt u eenvoudig de belangrijkste kenmerken en aspecten van uw ontwerp horen. Onze ontwerpers kunnen het formulier vervolgens vertalen in een 3D CAD-ontwerp en weergeven.

“Met behulp van het aanvraagformulier van T3 Systems kunnen we het ontwerpproces nog verder stroomlijnen. We zijn er trots op dat we tekeningen en ontwerpen binnen 24 uur kunnen omdraaien. Met het aanvraagformulier kunnen we de bal snel aan het rollen brengen bij onze klanten. , omdat ze snel aspecten van het ontwerp kunnen opsommen die ze willen opnemen. We moedigen mensen aan om schetsen van hun ontwerp in het aanvraagformulier op te nemen, het helpt ons om een ​​efficiënter en intelligenter ontwerp te maken. ”Mukesh Kansara, Design Director bij T3 Systems

DOWNLOAD NU EEN FORMULIER OM EEN ONDERZOEK TE BEGINNEN

 

2. Ontvang een 3D CAD-ontwerp en visual binnen 24 uur.

  • Binnen 24 uur na ontvangst van uw aanvraag, zal ons team u een 3D CAD-tekening bezorgen.

Zodra uw aanvraagformulier is ingediend, neemt binnen 24 uur contact met ons op en ontvangt u een 3D CAD-tekening, weergave en prijsopgave van uw project. Dit helpt u om een ​​betere visualisatie te krijgen van hoe uw potentiële oplossing eruit zal zien.

Het ontwerpteam zal hun uitgebreide ervaring en kennis van de T3-oplossingen gebruiken om een ​​intelligent, kosteneffectief en opvallend display te creëren dat aan al uw ontwerpvereisten en -behoeften voldoet.

“T3 Systems is er trots op een van de weinige modulaire displaybedrijven te zijn die een 24-uurs ontwerpservice biedt aan klanten. We kunnen onze ervaring en kennis van de industrie gebruiken om iets te creëren dat aan al uw behoeften voldoet ”Philippe van Ameyde, Sales & Marketing Director bij T3 Systems

3. Bespreking en bevestiging van uw project

Nadat u het eerste ontwerp en de eerste weergave hebt ontvangen, neemt ons verkoop- en ontwerpteam contact met u op om te controleren of alles correct en standaard is. Als u wijzigingen of toevoegingen aan het ontwerp wilt aanbrengen, zal het team u vertellen hoe dit het ontwerp zal beïnvloeden. Een nieuw CAD-ontwerp, weergave en lijst met onderdelen worden gemaakt om de wijzigingen op te nemen. Als je al een grafisch concept hebt, zal het team het ontwerp volledig weergeven met de grafische afbeeldingen op zijn plaats.

Nadat u de structuur en de offerte hebt bevestigd, wordt de oplossing in productie genomen.

Presenteer je dit project aan een klant? Op zoek naar iets extra’s om het project bevestigd te krijgen? T3 biedt een volledige projectanimatieservice.

Vraag een lid van het T3-team naar deze service.

4. Productie en oplevering van uw project.

Zodra het ontwerp, de onderdelenlijst en de offerte zijn bevestigd, gaat het project in productie. Onze algemene doorlooptijd is 2 weken na de bevestiging van het project. Het modulaire en lichtgewicht ontwerp van alle T3-oplossingen betekent dat zelfs grote aangepaste displays kunnen worden verpakt in kleine, compacte dozen voor eenvoudig en voordelig transport.

Als het gaat om de montage en installatie van de structuur, staat T3 bekend als een van de meest eenvoudige en efficiënte modulaire displaysystemen die momenteel beschikbaar zijn in de industrie. De eenvoudige twist-lock-verbinding betekent dat er op geen enkel punt van de assemblage gereedschap nodig is. Dit in combinatie met de gedetailleerde CAD-tekeningen en lay-outs zorgt ervoor dat zelfs ongeschoolde arbeidskrachten een stand in de helft van de tijd van andere systemen kunnen creëren.

Maar mocht u iets extra’s nodig hebben, kunnen wij u stapsgewijze instructies geven voor het samenstellen van uw T3-display. Zou het eenvoudiger kunnen worden dan dat.

Eenvoudig proces toch?

Download vandaag een aanvraagformulier en ontdek de onbeperkte mogelijkheden die T3 zijn gebruikers biedt.

T3 Systems Netherlands