Think New

LAND SWITZERLAND SWITZERLAND
OPLOSSING solution logo
BOUWTIJD 6 UUR
BIJEENKOMST 2 MENSEN
AFMETINGEN 2.5M X 2.5M
CATEGORIE BEURZEN

Nieuw-Zeelandse universiteiten presenteren zich met Yumark en helpen zo studenten  in hun keuze voor een vervolgopleiding.

IN HET KORT

Think New – Education New Zealand wilde een aantal displays opbouwen in het Palais des Expositions et de Congres (Palexpo) in Geneve, Zwitserland. Door middel van deze displays konden verschillende universiteiten uit Nieuw-Zeeland zichzelf introduceren en verkopen. In hechte samenwerking met de klant is een effectieve en eye-catching stand ontworpen.

RESULTAAT

Het ontwerp bestond uit negen modulaire wanden en twee balies.

De modulaire wanden dienden voor reclame en informatie over de alle deelnemende Nieuw-Zeelandse universiteiten. De afmetingen van de muur waren 2.5 x 2.5 meter en was opgebouwd uit T3 onderdelen met een stalen en Silverlite grafische afwerking. Hierdoor was het mogelijk om full-colour doeken of magnetische strips aan de wand te bevestigen. De LED verlichting kon ook makkelijk worden bevestigd dankzij de TWIST-LOCK-CONNECT technologie van T3.

Dezelfde losse T3 componenten zijn ook gebruikt voor de twee balies. Om de randen mooi af te werken, is de Silverlite 45° afwerking  gebruikt. Twee balie-bladen maakten de balies helemaal af. Het lichtgewicht design en de geringe grootte maakten dat de balies konden worden geplaatst op elke willekeurige plek op de stand.

OPBOUW

In een paar compacte transportkoffers  werd de complete stand naar de beurshal vervoerd. In een halve werkdag zijn, zonder gereedschap,  de 11 wandframes opgebouwd door twee personen. Daarnaast bood Yumark een verhoogde vloer, tapijt en meubelhuur aan. Uiteindelijk was alles naar de wens van de klant.

Deze stand bestond uit veel verschillende wandstructuren. Positionering was dus een ding. Dankzij de verplaatsbaarheid van T3 was dit geen probleem en kon de stand precies ingericht worden zoals was ontworpen.

Aad Verboom Sales and Marketing

T3 Systems Netherlands