German Academic Exchange Service

LAND SWITZERLAND SWITZERLAND
OPLOSSING solution logo
BOUWTIJD 4 UUR
BIJEENKOMST 4 MENSEN
AFMETINGEN 2.5M X 0.8M X 0.3M
CATEGORIE BEURZEN 

Door modulaire werkstations te bouwen, heeft Yumark  de German Academic Exchange Service geholpen

IN HET KORT

De German Academic Exchange Service (DAAD) wilde een aantal displays bouwen. De deelnemende universiteiten aan de beurs kregen zo ieder een eigen modulair werkstation. In hechte samenwerking met Yumark is uiteindelijk een stand ontworpen die aan alle eisen voldeed.

RESULTAAT

Het ontwerp bestond uit tien displays.

Negen displays waren bedoeld voor de vertegenwoordigers van de deelnemende universiteiten. Al deze displays bestonden uit een combinatie van een lichtbak en een werkblad.

De afmetingen van de lichtbak waren 2.5 x 0.8 meter (h x b) en was opgebouwd uit T3 onderdelen met een stalen en Silverlite grafische afwerking. Eén kant van de lichtbak was totaal verlicht. Bij de andere kant was alleen de bovenste helft verlicht en was de onderste helft bedekt door een tafel van 1.2 x 1.1 meter (h x b). Verder heeft Yumark ook extra meubelen (oa. barkrukken) geleverd.

De tiende display was de centrale  display. Hier omheen waren alle andere displays geplaatst. De afmetingen van deze display was 2 x 2.5 x 0.5 meter (l x b x h). Deze display was een combinatie van lichtbak in de bovenste 1.5 meter en een geïntegreerde opslagruimte in de overige ruimte van de display.

OPBOUW

De complete stand werd in een paar compacte transportkoffers naar de beurshal vervoerd. In vier uur zijn de displays opgebouwd door vier personen.  Daarnaast bood Yumark een verhoogde vloer, elektriciteit en grafische ondersteuning aan. Door het lichte gewicht van het T3 Frame was de exacte positionering van de displays geen probleem. Uiteindelijk was de stand naar tevredenheid van de klant en kon deze later opnieuw gebruikt worden voor andere evenementen.

Ondanks dat wij op deze beurs in totaal vijf stands moesten bouwen, konden we alles in één vrachtwagen vervoeren dankzij de het compacte design van T3.

Aad Verboom Sales & Marketing

T3 Systems Netherlands