EXHIBITOR LIVE

LAND UNITED STATES UNITED STATES
OPLOSSING solution logo
BOUWTIJD 4 UUR
BIJEENKOMST 3 MENSEN
AFMETINGEN 6M X 6M
CATEGORIE BEURZEN

T3 Systems en Olson Visual hebben een kijkje in de toekomst van beurspresentatie gegeven op de Exhibitor Live 2018.

T3 Systems en Olson Visual zijn voor deze show een samenwerking aangegaan om de laatste ontwikkelingen in de print en beurspresentatie industrie te tonen. Exhibitor Live 2018 gaf een groot platform om dit te doen.

IN HET KORT

De stand moest zowel de mogelijke T3 oplossingen als de T3 uitdagingen weergeven.

Daarom bestond de stand uit verschillende onderdelen. Elk onderdeel demonstreerde een ander aspect van de T3 producten. Ook werd de uitgebreide keuze in T3-producten goed belicht. De graphics van de stand waren gecreëerd door Olson Visual.

RESULTAAT

De hoogtepunten van deze stand waren de vijf meter hoge verlichte toren, de T3 EasyCube balies en de gebogen wanden met LED displays.

De verlichte toren is opgebouwd uit T3 Frame onderdelen. Hiermee kan je grote dynamische frames  bouwen die de aandacht trekken. De toren zelf is bedekt met graphics. De verlichting in de toren bestaat uit T3 Wandlite. Zonder veel elektriciteitsbronnen te gebruiken zijn de Wandlite buizen gekoppeld en zorgen zo voor een grote lichtopbrengst. Zowel een efficiënte als milieuvriendelijke oplossing!

Met T3 Ultralite profielen zijn de T3 EasyCube balies gebouwd. Deze balies bestonden uit standaard displays met ronde, vierkante en semi-ronde designs. De lichtgewicht Ultralite profielen zorgden ervoor dat de balies makkelijk verplaatsbaar waren.

De gebogen hoeken van de stand zijn gemaakt van T3 Frame profielen. In deze hoeken zijn grote LED displays en monitoren geïntegreerd om animaties en video’s af te spelen. Olson Visual zorgde voor de unieke prints op deze hoeken.

Rick Olson, Directeur van Olson Visual  : “Digitale displays met animaties en video’s zijn steeds meer gewild. Het integreren van deze multimediale oplossingen is de toekomst.”

OPBOUW

De  stand is opgebouwd door drie personen in vier uur tijd, zonder gebruik van gereedschap. Zowel de frames als de verlichting als de graphics zijn in die tijd gemonteerd.

Na afloop is de stand gedemonteerd en verpakt door vier personen in drie uur. De onderdelen kunnen later hergebruikt worden voor nieuwe projecten.

Tijdens de Exhibitor Live 2018 konden wij laten zien dat T3 het meest veelzijdige en flexibele systeem op de markt is, waarmee we de toekomst makkelijk aankunnen.

Jonathan Evitt Managing Director of T3 Systems

T3 Systems Netherlands