Over T3

Exposanten, standbouwbedrijven, verkopers van draagbare displaysystemen en  interieuraannemers over de hele wereld gebruiken het T3-systeem om een dynamische en opvallende tentoonstelling te creëren. Onder andere in meeslepende retail- en point-of-sale displays, leuke en interactieve pop-up kraampjes, evenementenstands en beursstands en zelfs technologie- en onderwijsgedreven museum- en conferentiesets.

Aan het einde van het evenement pakt u alles snel en netjes in. Omdat het zo compact is, is transport en opslag ook gemakkelijk en goedkoop. De robuustheid van de onderdelen betekent dat T3 keer op keer kan worden hergebruikt. T3-componenten worden geleverd met een levenslange garantie op breuk tijdens normaal gebruik. Bedrijven voor draagbare systemen, aannemers van tentoonstellingen, grootformaatprinters, interieuraannemers en displayspecialisten besparen allemaal tijd en geld door over te schakelen op T3 Systems.

28
ACTIEVE LANDEN
2 +
MILJOEN VERBONDEN VERBINDINGEN
10689
AFGEMAAKTE PROJECTEN
6534
GEMAAKTE ONTWERPEN

Het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring …

“Het T3-systeem is het resultaat van mijn jarenlange ervaring in de beurs- en display-industrie. Samen met mijn team doen wij onze uiterste best om ervoor te zorgen dat het T3-product het best beschikbare is. Regelmatig voegen wij producten en innovaties toe aan het  assortiment.

Jonathan Evitt Oprichter en Maker van T3-systemen

ONTMOET HET TEAM

T3 Systems is wereldleider op het gebied van hoogwaardige draagbare en modulaire displays.ondersteuning om dit te ondersteunen.

Neem vandaag nog contact op met Yumark, ons verkoopteam in Nederland.

Aad Verboom Verkoop T3 Nederland

T3 Systems Netherlands