About

Bedrijven van draagbare displaysystemen, exposanten, display- en interieuraannemers over de hele wereld gebruiken het T3-systeem om dynamische tentoonstellingsomgevingen te creëren, meeslepende retail- en point-of-sale displays, leuke en interactieve pop-up kraampjes en evenementenstands en zelfs technologie- en onderwijsgedreven museum- en conferentiesets.

Aan het einde van het evenement pakt alles snel en netjes in. Omdat het zo compact is, zijn transport en opslag ook gemakkelijk en goedkoop. De robuustheid van de componenten betekent dat T3 keer op keer kan worden hergebruikt. T3-componenten worden geleverd met een levenslange garantie op breuk tijdens normaal gebruik. Bedrijven voor draagbare systemen, aannemers van tentoonstellingen, grootformaatprinters, interieuraannemers en displayspecialisten besparen allemaal tijd en geld door over te schakelen op T3 Systems.

28
ACTIEVE LANDEN
2 +
MILJOEN VERBONDEN VERBINDINGEN
10689
AFGEMAAKTE PROJECTEN
6534
GEMAAKTE ONTWERPEN

Het resultaat van mijn 38 jaar ervaring …

“Het T3-systeem is het resultaat van mijn 38 jaar ervaring in de beurs- en display-industrie en ik ben volledig toegewijd om ervoor te zorgen dat het product het best beschikbare is. Ik voeg ook regelmatig producten toe aan het T3-assortiment, dus het wordt steeds veelzijdiger en relevanter. “

Jonathan Evitt Oprichter en Maker van T3-systemen

T3 Systems Netherlands